DSpace About DSpace Software
 

Repositorio Atenea de la Facultad de Ciencias, UNAM >
Colecciones Ciencias >
Ciencias del Mar y Limnología, UNAM >
Revista de la Sociedad Mexicana de Historia Natural >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11154/142447

Title: Alimentos fermentados de maíz consumidos en México y otros países latinoamericanos
Authors: Cruz, S.
Ulloa, M.
Issue Date: 1973
Publisher: Sociedad Mexicana de Historia Natural
Citation: Cruz, S., Ulloa, M. (1973). Alimentos fermentados de maíz consumidos en México y otros países latinoamericanos. Revista de la Sociedad Mexicana de Historia Natural, 34: 423-458.
URI: http://hdl.handle.net/11154/142447
ISSN: 0370-7415
Appears in Collections:Revista de la Sociedad Mexicana de Historia Natural

Files in This Item:

File Description SizeFormat
34VAlimentosFermentados.pdfCapturado332.71 kBAdobe PDFView/Open

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback