DSpace About DSpace Software
 

Repositorio Atenea de la Facultad de Ciencias, UNAM >
Repositorio Ciencias >
Biología UNAM >
Botánica >
Laboratorio de Micromicetes y Levaduras >
Dr. Teófilo Modesto Herrera Suárez >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11154/149504

Title: Cactáceas y agaváceas utilizadas en México para la elaboración de bebidas fermentadas tradicionales
Authors: Herrera-Suárez, T.; Calderón-Villagómez, A.
Doctorado
Laboratorio de Micromicetes y Levaduras
Instituto de Biología, UNAM.
Micología sistemática de hongos superiores.
56 22 91 66
Issue Date: 1994
Citation: Herrera-Suárez, T.; Calderón-Villagómez, A. (1994). Cactáceas y agaváceas utilizadas en México para la elaboración de bebidas fermentadas tradicionales. Cactáceas Suculentas de México, 39(3):51-58.
URI: http://hdl.handle.net/11154/149504
Appears in Collections:Dr. Teófilo Modesto Herrera Suárez

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback